Blog

Németh László

Építőipari Vállalkozó 

Én a Zagan úrtól pénz és siker mágiát kértem,és azóta azt kell,hogy mondjam,hogy valóban javult az anyagi helyzetem,ugyanis hihetetlen módon az üzletben sikeresebb lettem,nem várt új megrendeléseket kaptam!.

Én valóban azt kaptam amit kértem..

Nagyon köszönöm!

2014.02.06

Kissné Zoltai Blanka

Kozmetikus 

Engem a párom akit nagyon szerettem,tavaly elhagyott a konfliktusaink miatt..Többször próbálkoztam visszaszerezni de sikertelenül, ezt követően kerestem meg Zagan urat,hogy csináljon nekem szerelemkötést a volt páromra.

A szertartást ami egyébként nagyon érdekes volt, kb 1 óráig tartott.,ezt követően kb 2 hónap múlva, "számomra máig hihetetlen",de a volt párom felhívott,hogy találkozni akar velem,azt hittem álmodom..nem is akartam elhinni..

Megbeszéltük a gondjainkat,és azóta ha fenntartásokkal is,de újra egy párt alkotunk!

Köszönjük szépen Zagan Úrnak!

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!

Blanka és Miki

2016.07.16

Laskai Fédra

Egyetemista 

Nálunk a lakásban többször furcsaságokat észleltünk,állandóan rossz volt a közérzetünk, a kutyánk, "aki egyébként nagyon nyugodt természetű" egyfolytában ugatott valamit,és folyamatosan vagy én, vagy valamelyik családtagunk felváltva betegeskedtünk..

Megkerestük Zagan mágust,és kértünk tőle tértisztítást a lakásra,nem tudtuk milyen ember jön,mert csak telefonon beszéltünk vele,de már akkor megvolt a szimpátia,ami folytatódott is,ugyanis mikor megjelent a lakásunkon egy jól szituált kedves úriembert kaptunk, aki egy különleges szertartással megtisztította otthonunkat,elmondása szerint egy régről itt ragadt szellemtől!

Ezt egyszerűen nem akartuk elhinni,de azóta a kutyánk nem ugat, megnyugodott,"azóta folyamatosan csak alszik",és azóta érdekes módon senki nem betegeskedik a családban!

Tényleg hihetetlen,de azóta minden rendben van itthon...

Csak ajánlani tudjuk mindenkinek,akinek ilyen gondjai vannak.

Nagyon köszönjük Zagan Mágusnak!!

A Laskai Család..

2016.12.10

Jónás Evelin

Óvónő

Én néhány hónapja kértem Voodoo mágiát a Zagan Mágustól,amit ugyan nem is hiszek el,de bejött!! A párom már régebben elhagyott egy másik,fiatalabb nőért,és egyszerűen képtelen voltam belenyugodni,ekkor kerestem fel telefonon és kértem ki a tanácsát,majd végül a tanácsára voodoo mellet döntöttem ,mint most utólag kiderült,Hála Istennek!

Követtem a tanácsait,amivel a szertartás után ellátott a Zagan Úr,és hihetetlen de bejött!!

Ugyan 4.hónap kellett,mire a mágia elérte hatását,de megérte,ugyanis Tiborral újra egy párt alkotunk,és szerelmesebbek vagyunk mint valaha!!

Nagyon köszönöm Zagan Mágusnak,hogy visszaadta a páromat!

Üdv mindenkinek!

Jónás Evelin

2017.01.25

Elekes Judit

Bolti eladó 

Én szintén vudu mágiát kértem a mágustól,és nekem is bejött! Úgy 5 hónapig nekem sem történt semmi,már kezdtem kételkedni a mágia sikerességét illetően,míg nem mit ad Isten,nem adtam fel a próbálkozást a páromnál,ahogyan azt a mágus úr tanácsolta nekem,és sikerült! Megenyhült a párom ,és azt mondta kapok egy utolsó esélyt tőle!!

Egyszerűen mai napig nem akarom ezt elhinni!!

Én soha nem hittem azelőtt ilyenbe.

Úgy gondoltam,hogy ezt még megpróbálom és belevágok!

Kicsit sokalltam az összeget amit kifizettem érte ,de megérte!!

Újra BOLDOG VAGYOK!

Köszönöm szépen,hogy visszaadta a boldogságom!

Legnagyobb tisztelője:

Elekes Judit

2018.11.12

Ignác Erzsébet

Marketing Cégvezető 

Rám valószínűleg valamelyik konkurenciám Átkot küldött,ugyanis nagyon rosszul mentek a dolgaim,elkezdtem érthetetlen módon betegeskedni,és a pénzügyi helyzetem romlásnak indult,ugyanis egy- két régi megrendelőm is elpártolt tőlem.Egyfolytában rosszul éreztem magam,és árnyéka sem voltam hajdani önmagamnak,míg Zagan Mágust meg nem kerestem!

Ugyanis ő eljött a lakásomra,végigcsináltunk egy átok -rontás levétel szertartást,szinte azonnal éreztem,hogy minden más lett, ugyanis jobban lettem! Újra magabiztos és határozott vagyok,és nem utolsósorban egészséges!!

Most megcsináltatom vele a Átok visszaküldése mágiát,ugyanis szeretném a rosszakarómra ezt a kis "kedvességet",amit kaptam tőle, visszaküldeni.

Köszönök mindent!

Üdv:Erzsébet

2018.10.09

Bayer Szilvio

Co hegesztő szakmunkás 

Én meg mondom őszintén,rossz voltam egy kicsit,ugyanis a mágus urat megkerestem,azzal a kéréssel,hogy tegyen átkot a brigádvezetőnkre, életem egyik megkeserítőjére ,ugyanis már nem bírtam tovább a napi szintű konfliktusokat vele.

Megmondom őszintén,hogy nem igazán hittem ebben,de annak ellenére,hogy nem olcsó ez a szolgáltatás,úgy gondoltam tartozok ennyivel magamnak,és belevágok!

Megcsináltuk a szertartást ami elég durva,és furcsa volt!

Ezt követően úgy egy hónapig nem történt semmi,már azt kezdtem gondolni,hogy ebből sem lesz semmi,mígnem hirtelen betegségek miatt elkezdett a munkahelyről hiányozni,eltünedezni,amikor bejött a céghez akkor is

szürke és,szinte élettelen volt!

2 hónapig még húzta aztán rejtélyes módon egyik napról a másikra leszámolt!!!!!

Én nem gondoltam soha,hogy ilyen létezik!

Ez a mágus nem akárki!!

Biztos,hogy fogom még igényelni a szolgáltatásait!

Szilvio

2019.01.24

Smidt Csaba

Segédmunkás 

Engem mindig szerencsétlenség ért!

Nem tudom,hogyan vagy miért,de mindig valami történt velem..

Felhívtam Zagan mágust,és kértem tőle tanácsot.

Erre ő azt mondta,hogy tud nekem készíteni egy láthatatlan védőpajzsot a testem köré ami minden szerencsétlenségtől ,és ártó dolgoktól megvéd.

Kb.1 hétig gondolkoztam rajta majd mégis megcsináltattam vele!,,azóta sokkal szerencsésebb vagyok mindenben,és nem is betegeskedek mint előtte folyamatosan.

-Nekem használ!!-

Sziasztok!

2019.04.04

Gergely Fruzsina

Kiadványszerkesztő 

Én idén már két alkalommal is jártam a Zagan Stúdióban segítséget kérni Györgytől. Hála az égnek mindkét szertartásunk sikeres lett! Végre valaki, aki tényleg foglalkozik az ügyfelekkel és annak gondjaival és nem csak az anyagiakkal! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2020.02.24

Molnár Beáta

Márciusban jártam Zagan Mágusnál szerelmi kötés ügyben és azt kell mondjam, hogy ez az ember bizony tud valamit! Nem csak szerelmi kötést csinált nekem, hanem ellátott még nagyon profin elkészített párkapcsolati tanácsadással is! 3.hónapba telt ugyan, de hihetetlen módon visszakaptam a párom.! Amiért nagyon hálás vagyok és leszek is neki mindíg!!!!

Köszönöm György!

2020.05.15

                                                              Zagan Mágus

Spirituális Szakember  és Életvezetési Tanácsadó

Stúdió Cím: 

1076. Budapest, Sajó utca 5-7.

Telefon: 06 30 307 8356

Email: studio@zagan-magus.hu